Napellenző

A napellenzők különböző fajtái a teraszok, erkélyek, vendéglátó- és szállodaipari létesítmények dekoratív, figyelem felkeltését is kitűnően szolgáló árnyékolója. Praktikussága és szépsége mellett akár, mint reklám hordozó felületként is szóba jöhet.
A napellenző ponyvák a nap károsító UV hatása és gombásodás ellen védettek. A víz és szennytaszító textíliák nagy színválasztékban készülnek. A katalógusban található színek között szinte biztos, hogy mindenki megtalálja az ízléséhez és egyéniségéhez legjobban illő mintát és színt.

A ponyvák kiegészíthetőek különböző biztonsági és kényelmi szempontokat is figyelembe vevő automatikus vezérléssel, távirányítóval vagy akár fali kapcsolóval. Így szerelhető elektromos motorral, valamint eső-, szél- és fényérzékelővel vagy ezek kombinációjával.
Természetesen a hagyományos, olcsóbb kézikaros kivitel is elérhető.

Teraszok  árnyékolására, nap elleni védelmére kitűnően használhatóak a Separet típusú napellenzők.  Kint üldögélve nem fog a nap a szemünkbe sütni, nyugodtan lehet beszélgetni a barátokkal, családunkkal.

Elhasználódott, szakadt ponyvák cseréje

Nagyobb területek árnyékolásának kíváló eszköze lehet pl. a Gastro Basic állványos napellenző. Két könyökkaros napellenző állványra helyezésével szabad területen felállítható. Az állványra emelt kivitel előnye, hogy kevés helyet vesz el az árnyékolandó területből, így a hasznos tér megmarad. Vendéglátó helyek kedvelt árnyékolója.

A kényelmes kezelés érdekében ellátható távirányításos motorokkal, így egy gombnyomással lehet nyitni vagy zárni a ponyvákat. a két ponyvát lehet külön-külön vagy akár egyszerre is mozgatni. A WEBSHOP-ban található univerzális távirányítók a napellenzőkhöz is használhatóak.

A biztonság érdekében szél-fény érzékelővel is ellátható. Így szeles időben automatikusan betekeri a ponyvákat.