Javítás

A Murphy törvény szerint „ami elromolhat, az el is romlik”. Ez igaz a redőnyökre és más árnyékolókra is. Szerencsére a jó hír, hogy ami elromlik az többnyire meg is javítható.
Legyen szó elszakadt gurtni, zsinór vagy elromlott automata cseréjéről, szakadt napellenzőről vagy bármi egyéb problémáról, mi megoldjuk.
A legtöbb probléma többnyire azonnal javítható és az árnyékoló újra használható állapotba kerül. Több évtizedes gyakorlattal és rutinnal bármely árnyékolót megjavítunk.

Ha problémája akad valamelyik árnyékolójával, hívjon minket bizalommal és mi a legrövidebb időn belül -,ha lehet – azonnal rendbe tesszük.

+36 30 290 1667

Redőny felhúzó (gurtni), automata, redőny léc, tengely, tárcsa és egyéb redőny alkatrész cseréje azonnal. Leszakadt redőnyök újra használhatóvá tétele helyben. Elrozsdásodott, eldeformálódott redőnytok cseréje. Régi fa lécek cseréje modernebb műanyagra. Faredőny javítás.


Elektromos redőny javítása szakképzett villanyszerelő segítségével.

Reluxa elszakadt, elhasználódott, koszos zsinórjának vagy elhajlott, sérült lamelláinak, kezelő pálcájának cseréje, javítása.

Szúnyogháló kiszakadt, elhasználódott hálójának a cseréje. Aluminium tokos, mobil szúnyogháló problémainak a megoldása.

Szalagfüggöny elszakadt, megkopott lamelláinak a cseréje. A kocsi és a kezelő, javítása, cseréje vagy bármely szalagfüggöny alkatrész csere.

Napellenző elhasználódott, elszakadt vásznának cseréje. Napellenző karok, konzolok, kezelő hibáinak javítása.

Elhasználódott, szakadt ponyva cseréje


Bármi elektromos kezelési probléma elhárítása, javítás redőny, reluxa, napellenző vagy szalagfüggöny esetén szakképzett villanyszerelő segítségével történik.

Villanyszerelésről a www.villfix.hu oldalon tájékozódhat.

Ha bármi, a fentiekben felsorolt problémája van vagy azokon kívül egyéb, hívjon minket bizalommal.